Bæredygtighed

Hos BIOBAG ZENZO vil vi gerne passe på miljøet og naturen, så derfor arbejder vi med produkter, der er med til at støtte den grønne dagsorden.

Bioposer
Vores komposterbare bioposer er et bæredygtigt alternativ til konventionel plast. Især når de bruges til indsamling af madaffald og dermed indgår i en cirkulær økonomi, hvor madaffaldet udnyttes til produktion af biogas og den tilbageværende næringsrige biopulp bruges som gødning på landbrugsjorden. Resterne af bioposerne nedbrydes i jorden og udgør dermed ikke en risiko for plastforurening af landbrugsjorden.

Affaldssystemer
Vi har stor erfaring med affaldssystemer, som skal understøtte affaldssortering og dermed den cirkulære økonomi og ønsket om at udnytte de ressourcer, der er i affald.

Vores produkter inden for affaldssortering er i høj kvalitet og med god funktionalitet. De skal holde i mange år og derfor er materialerne fx stål, aluminium, beton, certificeret træ, genanvendelig plast og recirkuleret plast.

Udendørs byrum
Vores leverandører indenfor byrumsinventar er nøje udvalgte. Produkterne skal være i høj kvalitet og skal kunne tåle det slid, der er i det offentlige byrum. Vores leverandører skal have de nødvendige certificeringer, så vi er sikre på at produkter og materialer er produceret under ordentlige forhold. Vores møbler er i materialer som fx stål, aluminium, beton, recirkuleret plast, genanvendelig plast og certificeret træ.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input