Gribskov Kommune har styr på affaldet med Z-Bin affaldscontainer

Z Bin i gribskov kommune

Nogle af de mest populære strande i Nordsjælland ligger i Gribskov Kommune. Her er det kommunens opgave at holde strandene rene for affald. Det er dyrt og tidskrævende, så jo mere strandgæsterne selv deltager i oprydningen, des bedre er det for os alle.

Derfor har Gribskov Kommune opstillet de første af i alt 20 Z-Bin Flex affaldscontainere ved parkeringspladserne ved Tisvildeleje, Rågeleje, Vejby, Udsholt, Tinkerup og Smidstrup strande. Z-Bin Flex er en terrænstående affaldscontainer, som kan rumme op til 2,5 m3 affald. Den store volumen betyder, at containerne ikke skal tømmes så ofte. Det giver besparelser i driften for kommunen og øger sandsynligheden for, at containerne ikke når at blive overfyldte.

Z-Bin affaldscontainerne er leveret med 1-krogssystem, der sikrer en enkelt arbejdsgang i forbindelse med tømning. Affaldscontaineren skal blot stå et sted, hvor en renovationsbil med kran kan komme til, så er tømningen en leg. Containeren er uhyre enkel at installere – den skal såmænd bare sættes på et plant underlag, så er den klar til brug.

Gribskov Kommune har valgt en Z-Bin model med dobbelt indkast, sort låg og sort komposit beklædning, så affaldscontainerne passer godt ind i den smukke nordsjællandske natur.

Z-Bin Flex containeren er udført i rotationsstøbt 100% genanvendeligt plastmateriale og er forsynet med et patenteret dobbelt låg i samme materiale. Indkastlåget er nedfældet i toppen og slutter derved så tæt, at det ikke blæser op i kraftig vind. Det tætte låg minimerer også lugtgener og forhindrer fugle og andre skadedyr i at få adgang til affaldet i containeren.

Vi håber at Z-Bin containerne bidrager til, at strandene fortsat kan holdes rene og flotte i Gribskov Kommune.

Z-Bin containeren fås også som delvist nedgravet affaldscontainer med volumener fra 0,2 til 5 m3. Se mere om Z-Bin containeren her

Du kan også ringe til os på 70 27 19 00, hvis du vil høre mere om affaldscontainere til håndtering af affald på rekreative områder eller i boligforeninger.

Z Bin affaldscontainer bottom

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input