Gør som Lejrbo i Hvidovre

NY Omega affaldsspand top

På Egevolden i Hvidovre ville boligforeningen gerne have mange ensartede affaldsspande på boligforeningens fællesarealer. Både for at det så pænt og ordentligt ud og naturligvis for, at det skulle være nemt at komme af med affaldet.

Valget faldt på 22 af vores Omega affaldsspand på 60 liter fra Contenur. Det er en helt enkelt og robust affaldsspand, som er fremstillet i UV bestandig rotationsstøbt plast. Plasten er 100% genanvendelig og prisen er god, især hvis du bestiller flere ad gangen.

Designet er helt enkelt, så affaldsspanden passer ind i både nye og ældre boligområder. Den har afrundede former, der gør det nemt at vedligeholde og tørre den af - om nødvendigt. Affaldsspanden tømmes ved at åbne frontlågen med en nøgle, hvorefter det er nemt at tage inderspanden ud.

Der kan både monteres askebæger på toppen af Omega affaldsspand og den kan leveres med en hundeposedispenser på siden. Affaldsspanden fås også i både 50 og 120 liter.

Hvis du har brug for en opgradering af affaldsspandene i din boligforening, så se mere om Omega affaldsspand her

Omega affaldsspand middle

Også noget for børnene
På Egevoldens legepladser skulle det være lidt sjovere for de yngre beboere at smide affald i en skraldespand. Her faldt valget på Monster Buddy affaldsspand i en flot pink farve og formet som et venligt monster med åbent gab.

Den er nem at få øje på, er i børnehøjde og kan tåle både vind og vejr. Med inderspand kan Monster Buddy rumme 100 liter og affaldsspanden fås både i lys pink og i mørk turkis.

Se mere om Monster Buddy her

Eller læs om hele vores udvalgt af affaldsspande til børn og barnlige sjæle her

Monsterbudy affaldsspand bottom

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input